Access energetic facelift

Straal en laat jezelf zien

De energetic facelift is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Access Counsciousness die een weldadige ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam.
Het verjongt en laat de cellen van binnen uit stralen. Het ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering, dus vermindering van rimpels , lijntjes maar ook voor pubers werkt dit mooi voor puistjes.
Het wordt toegepast op het gezicht , maar werkt door in het gehele lichaam waardoor het net zo goed bodylift genoemd zou kunnen worden. het verjongt en verzacht de huid.

Hoe zou het zijn als je alle oordelen die je hebt over je gezicht en je lichaam zou laten gaan?

De access energetic facelift is een heerlijk verzorgende en ontspannende hands-on behandeling, die energie gebruikt om je gezicht te activeren. We vragen in deze sessie energie van zeker 20 verschillende access lichaamsprocessen te laten lopen, deze richten zich specifiek op de transformatie van de gevolgen van veroudering, zwaartekracht , stress. Wat veelal weer een gevolg is van onze overtuigingen , besluiten , en ervaringen. Het is een diep helende en verzorgende ervaring van je lichaam en geest. Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.

Het is voor mij elke keer weer een weldaad om dit te ontvangen en te geven.

Hoe zou het zijn voor jou lichaam om te ontvangen ?
Begint het al te springen ?
Het lichaam weet wat het hier kan halen , dus mocht je een reactie ervaren bij het lezen…. Maak dan gauw een afspraak !

Jouw investering is een algehele behandeling van 90 minuten voor 80€,-

Scroll naar boven