Power en potentie

Haal jij er ook echt alles uit wat erin zit? Of zit er nog veel meer power en potentie in jou dan wat jij nu laat zien? 

Alles wat JIJ niet bent en toch bij je draagt kun je transformeren om zo steeds meer je eigen Power te pakken. 

Als jij heel veel energie hebt verzameld in jouw systeem en dat wellicht in jouw ruggengraat of jouw zenuwstelsel is blijven plakken waarmee je merkt, ik heb ontzettende rugklachten en daar loop je al veel langer mee, ben ik heel nieuwsgierig hoe dat op een andere manier kan. Ik ga niet trekken met jouw lichaam, ik ga vanuit de zachte manier deze klacht bekijken.

Ervaar jij veel boosheid of irritatie in jouw lijf, wat voor power en potentie zit er in jouw lijf verstopt? Ben jij klaar voor om nog meer te ontdekken?

Vaak heeft dit te maken met de energie stroom van boven naar beneden en van beneden naar boven, kan deze wel optimaal doorstromen? Ontvang jij bv de bijdrage van de aarde, kan jij dat ontvangen of heb je daar iets over besloten, waardoor je wegblijft van het ontvangen van de kracht van de aarde en andersom ook.

Met dit bodyproces Power & Potentie, gaan we juist kijken naar waar jouw POWER en waar ligt jouw KRACHT en waar houd je het misschien tegen waardoor je het vastzet in jouw ruggengraat, dus mensen met rugproblemen of je merkt dit is iets voor mij, want er is iets in jou dat AAN gaat een lichtje in jou dat weet hier moet ik zijn, daar heb ik iets te halen, daar kan ik iets ontvangen. 

Een heel zachte manier kijken naar jezelf en dingen openen van binnenuit, door mijn handen op verschillende energiepunten te leggen die behoren tot dit lichaamsproces, gaat de energie weer stromen en mag je loslaten wat jou niet meer dient. 

Wat is er nog meer mogelijk en is nu daar die tijd en ruimte voor jou om dit te ontgrendelen?

Jouw investering is een algehele behandeling van 30 – 40 minuten voor € 40,-

Scroll naar boven