Energetische behandelingen

Wat is een energetische behandeling  

Als je onbekend bent met energiewerk is het soms lastig om te begrijpen hoe het allemaal werkt. 

Hieronder probeer ik het je uit te leggen: 

Alles is energie. Jij ook!  

Jouw lichaam, maar ook jouw woorden, gedachten, gevoelens, reacties en overtuigingen hebben een eigen trilling.  

En wij mensen hebben het vermogen om die energie├źn op te pikken, zodra je een ruimte binnenkomt of van anderen om ons heen.  

Is die energie fijn, dan merken we het soms nauwelijks, maar wanneer je iets meemaakt of het nu onwaarschijnlijk klein is of heel ingrijpend, dan kan die energie gaan vastzitten in ons systeem  

Deze energie zoekt vervolgens een uitweg en kan zich uiten in allerlei klachten, slecht slapen, piekeren, emotionele reacties, overgevoeligheid kwaaltjes en pijn in het lichaam. 

Energetische behandelingen kunnen op een krachtige manier blokkades in het lichaam oplossen, zodat de energie weer vrij kan stromen. 

Het herstelt de balans in je lichaam door verschillende technieken toe te passen zoals de behandelingen van access consciousness. 

Accessbars, energetic facelift, hormoonbalans, correcting vision, power & potentie, MTVSS en VetAnders met handoplegging op bepaalde posities haal ik oude patronen, ballast en emoties los en laat ik de energie weer stromen. Ook het gebruik van geuren en klank kan hier een hele fijne bijdrage in zijn. 

Werken met energie is een vorm van healing, er gebeurt wat nodig is. Alles op je eigen tijd en tempo. 

Soms heb je 1 behandeling nodig en soms misschien wel 3 of meer. Ik zeg altijd voel wat voor jou goed voelt, jij weet precies wat jouw lichaam nodig heeft, luister daar ook na. Processen hebben tijd nodig. En gun jezelf dat ook  

Vertrouw op het proces en je eigen onderbewustzijn, jij weet precies waar je moet zijn en weet wat daarvoor nodig is. 

Bekijk de verschillende behandelingen:

Scroll naar boven