Massages

Wat is Massage en wat doet een Massage met je ?

Massage is een grote steun voor de natuurlijke herstelprocessen in je lichaam. Een primaire levensbehoefte!
Mijn massages zijn gericht op ontspanning, vertraging, verzachten en je weer opnieuw verbinden met je lichaam.
Door deze liefdevolle en zachte aanraking heeft een massage een gunstig invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Ze verminderen stress en nog beter het stimuleren van het geluksgevoel.

Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige massage het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt, dit verbetert de werking van het immuunsysteem en verhoogt je weerstand. Je zult merken dat de spieren soepeler aanvoelen en de doorbloeding beter, je hebt minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk en andere spanningen.
Geestelijk gebeurt er ook wat met je, je zou meer ruimte in je hoofd kunnen ervaren, meer energie, zin om je doelen na te streven.
Een massage heeft ook een helende werking als het wordt ingezet ter behandeling van een klacht. Je kunt zeggen dat een goede en fijne massage een effectieve natuurkundige therapie is die zowel preventief ter ontspanning kan worden toegepast.

Kortom
Het verbetert je weerstand, het stimuleert positieve emoties, het vermindert stress, pijn en onrustige gevoelens, verbetert de balans tussen lichaam en geest en geeft weer nieuwe energie.
Ik geef verschillende soorten massages, dus kijk rustig even rond op mijn site om te lezen wat voor soort massage jouw aanspreekt
Even tijd voor jezelf, naar je eigen natuur, waar je jezelf mag blijven en je emoties en je hoofd en lichaam tot rust komen

Ontdek de verschillende massages:

Scroll naar boven