doTERRA essentiële oliën

doTERRA is opgericht in 2008 

doTERRA oliën worden gewonnen uit de zaadjes , schors , schil , bladeren , stelen, wortels , bloemen en vruchten van planten. Deze oliën beschermen tegen virussen , bacteriën en schimmels, en hebben bij ons als mens dan ook een positieve invloed op lichaam en geest en bevorderen het zelf genezend proces, de oliën zijn super geconcentreerd en wel tot 50 tot 70 keer krachtige dan kruiden, er is een olie ter ondersteuning voor vrijwel elk gezondheidsprobleem 

Essentiële oliën bestaan uit kleine moleculen die heel snel door je lichaam kunnen “reizen” . Daarom kunnen essentiële oliën zo goed worden ingezet bij diverse klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn of slapeloosheid om even twee “ dicht bij je bed “ voorbeelden te noemen.

DoTERRA staat voor “ geschenk van de aarde “ en is de grootste essentiële olie leverancier ter wereld. doTERRA heeft een CPTG keurmerk wat staat voor Certified Pure Tested Grade. Dit toont aan dat deze producten 100% puur en veilig zijn.

Voor de verschillende voetreflexmassages , maar ook wanneer je iemand anders masseert is het fijn om een olie te gebruiken van goede kwaliteit. De oliën kwamen op mijn pad , doordat ik ben begonnen met mijn eigen massagepraktijk , en wil graag producten die 100% puur en veilig zijn. Ik ben ook zo enthousiast over dit product, ze zijn bij mij thuis en in mijn praktijk ook niet meer weg te denken.

Vandaar dat ik voor dit product heb gekozen om mee te werken en te promoten.

Een hele mooie neutrale olie om te gebruiken bij massages is de gefractioneerde kokos olie , maar ook de essentiële oliën , de blends , rollers en andere producten zijn prachtig en krachtig.

Ik kan je de oliën aanbieden , deze kun je bij mij bestellen ( deze bestel ik rond de 10e van iedere maand )

Zou je er meer over te weten willen komen , ik vertel je er met liefde over.

Ook kan ik  voor verschillende gelegenheden een Uniek , Persoonlijk en Natuurlijk pakket samen stellen.

Scroll naar boven