Healing Chakramassage

Raakt je ziel

Ik heb een healing chakra massage cursus gevolgd, wat was dit een mooie en bijzondere reis voor mijzelf.

Hierin zijn er dingen in mijzelf AANgeraakt.

Vanuit de verbinding met mijzelf , ervaarde ik de zachtheid , verdieping en de vertraging in mijzelf. Doordat er langzaam werd gemasseerd en soms even werd stilstaan, ging ik weer naar binnen. AANwezig zijn in mijn eigen lichaam , gekozen voor de liefde van de chakra massage

Energetische massage

Een Chakramassage is een energetische massage. De energie in ons lichaam hoort vrij te stromen. Als dat zo is heb je een positieve instelling, sta je stabiel in het leven, en kun je op een goede manier gevoelens uiten. Kun je goed communiceren met anderen. Je bent prettig in de omgang , je kunt goed je grenzen aangeven , je kunt goed omgaan met tegenslagen en je bent niet snel van je stuk te brengen. Daarnaast is je persoonlijkheid op een prettige manier zichtbaar zonder dominant naar anderen te zijn.

Het lijkt een ideaal plaatje.

Toch komt het regelmatig voor dat we niet voldoen aan dit beeld. Er kunnen blokkades in de energiestroom voorkomen, of sommige Chakra’s kunnen eenvoudigweg nog wat minder ontwikkeld zijn. Voor wie aan zichzelf wil werken op bovenstaande punten , wie zichzelf wil ontwikkelen , voor wie moeite heeft met af en toe “nee” te zeggen op een goede manier, voor wie positiever in het leven wil staan of andere dingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling wil verbeteren, dan is deze healing chakra massage een goede manier om jezelf te ontwikkelen. Het leidt naar inzicht , bewustwording en het leren luisteren en voelen naar je onderbewustzijn, intuïtie , gevoel van innerlijke rust.

Elke Chakra heeft een eigen kleur zo ook de oliën, die hierop afgestemd zijn. Elke olie die bij de daarbij behorende chakra hoort heeft een eigen frequentie die tot diep in je lichaam resoneert.

Een chakramassage raakt je ziel

Zie een Chakramassage als een trigger om tot inzichten te komen. In de literatuur wordt soms gezegd dat massage een bescheiden rol speelt in de ontwikkeling van een gezond en gebalanceerd Chakra systeem.

Echter mijn ervaring is dat een massage wel degelijk een krachtig effect kan geven. Massage raakt het gevoel en je gevoel liegt niet.

Een healing Chakramassage kan je tot inzichten laten komen. Een Chakramassage kan confrontatie met jezelf zichtbaar maken. Eigenlijk niet de massage op zichzelf , maar deze confrontaties kan emoties losmaken. Je terug in balans brengen en hierdoor de levensenergie weer goed laten stromen.

Zodat jij nog meer naar binnen kan gaan.

Laat los wat je niet meer nodig bent en ontvang de nieuwe energie die jouw deuren opent voor dat wat jij wilt

Hoe ziet een chakramassage eruit

Wat ik fijn zou vinden om samen met jou kijken naar de wat de mogelijkheden zijn, afstemmen op jou , wat zijn jou behoeftes?

Wellicht een volledige massage van alle 7 Chakra’s of wil je graag ééns per 2,4,6 weken een Chakramassage en dat we per Chakra aan de slag gaan..

Wat voelt voor jou goed ?

Ook zou ik het prettig en mooi vinden om bv met meditaties , oliën , edelstenen , chakrakaarten te werken.

En iedereen die bij mij komt voor een algehele healing chakra massage krijgt van mij een mapje mee wat de chakra’s precies inhouden , en wat zou je kunnen doen als een chakra uit balans is ,en er staan fijne oefeningen en handige tips in.

Voor een algehele healing chakra massage ,begin ik met een chakra healing met edelstenen, en vanuit daar ga ik de 7 chakra’s masseren met de daarbij behorende olie.

deze Healing Chakra massage duurt zeker 90 -100 minuten en zal 90,00 euro gaan kosten.

Uiteraard zou je er een meditatie vooraf bij kunnen boeken en aan het eind van de massage een mooie chakra kaart uitschudden.

Hierover kunnen we altijd in gesprek gaan. Of als jij nog andere suggesties hebt bv werken met een drum of iets anders , laat het gerust weten , we kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.

Wil jij nou eens per 2 ,4  6 weken ( wat goed voelt voor jou ) een chakra massage boeken kan dat ook , ook hier start ik met een chakra healing met edelstenen , we kijken welke chakra er uit balans is , en kijken we samen waar we beginnen.

Per Chakra zal de massage 40-45  minuten duren en zal 40,00 euro kosten. Ook hier kun je een meditatie vooraf bij kunnen boeken en uiteraard een mooie chakra kaart uitschudden.

Mijn kracht zit in langzaam , aanwezigheid , liefdevol & verzachting!

AANwezig zijn in je eigen lichaam en voor jezelf kiezen voor de liefde met zachtheid.

Ga in overgave , accepteer , voel , beleef & omarm.

Hoe mooi is het om dit alles weer opnieuw te ervaren.

Echt een cadeautje voor jezelf

er zijn een tal van mogelijkheden,  heb jij suggesties of tips voor mij, dan hoor ik dat uiteraard graag !

Wat is een chakramassage

Door je over te geven aan de trage , zachte , liefdevolle strijkingen van de massage , kunnen blokkades in een of meerdere Chakra’s worden opgeheven en kan de levensenergie weer vrij stromen, op het moment zelf of in een later stadium van bewustwording. In een veilige en vertrouwde omgeving is het goed dit te laten gebeuren. Het loskomen van emoties kan een onderdeel van het proces van healing zijn.

Ik heb genoten van mijn eigen groei en ontwikkeling

Hoe mooi is het dat ik jouw dit alles ook kan laten ervaren, zullen we samen kijken naar wat er mogelijk is ?

Scroll naar boven