Cindy Diepenmaat-Heuvel

Sinds 1995 ben ik al werkzaam geweest in verschillende schoenenzaken, waar ik dan ook heel veel verschillende voeten voorbij heb zien komen. 

Al op jonge leeftijd ben ik zelf in aanraking gekomen met de voetreflexmassage en dit heeft mij al die jaren gefascineerd, waardoor ik zelf de voetreflexmassage ben gaan volgen.

Hier krijg ik zoveel energie van, en dit is iets waar ik op dit moment heel erg blij van wordt. Vanuit deze behandelmethode ben ik mijn kennis en vaardigheden gaan uitbreiden met een workshop tenen lezen een hele mooie aanvulling op de voetreflexmassage. Ook de ontspannende lichaamsmassage en de Indiase hoofdmassage heb ik gevolgd en uiteraard blijf ik niet stil zitten.

Aangeraakt worden is een taal zonder woorden

Voor mij betekent massage ontmoeten van hart tot hart, even een rust moment en aandacht voor jezelf en de spanning loslaten, weer de balans voelen tussen lichaam en geest. Tijdens mijn massages geef ik je de gelegenheid om zo’n rustmoment voor jezelf te creëren, en even op adem te komen in de drukke en onrustige tijd waarin we leven.

Even geen  “moeten “ maar gewoon zijn.

Go4Balance is een kleine gezellige praktijk  waarin aandacht voorop staat tijdens mijn behandelingen. Mijn massages zijn erop gericht de energiebalans in jou lijf te verbeteren of te herstellen.

Ik ben benieuwd naar jou als persoon en ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk en ervaar welke behandeling het beste bij jou past.

Je bent van harte welkom

Scroll naar boven